6. Păunul  Păunul este o tehnică veche de yoga.

6. Păunul  Păunul este o tehnică veche de yoga.

3. Întorsături

 Cea mai mare parte a digestiei noastre are loc chiar sub cutia toracică, unde se află intestinele. Încorporând răsturnări lente și metodice în rutina ta de yoga, strângi ficatul de fiecare dată. Această strângere a ficatului îl întărește și crește viteza cu care procesează tot gunoiul pe care îl consumăm.

Există multe opțiuni pentru răsucire. De exemplu, puteți să vă așezați pe podea și să vă răsuciți partea superioară a corpului sau să vă ridicați în picioare și să vă răsuciți șoldurile. Aceste răsuciri mângâie ușor ficatul. Concentrează-te pe respirație pentru a face acest exercițiu mai ușor.

4. Respirație profundă

 Respirația profundă este ceva ce toți practicanții de yoga învață la un moment dat. Calmează organismul și reduce stresul exercitat asupra organelor interne. Vedeți exercițiile de respirație profundă ca un masaj ușor pentru organele dumneavoastră digestive.

Lăsați abdomenul să se extindă și diafragma să se miște în jos. Expirați încet și lăsați totul să cadă înapoi în poziția obișnuită. Fă-o într-un ritm mai lent. Scopul tău nu este să forțezi nimic prin corp. Este pentru a înmuia mișcarea și pentru a promova mișcările naturale ale intestinelor.

5. Yoga Nidra

 Yoga este starea asemănătoare somnului în yoga. Formarea profesorilor de yoga implică aproape întotdeauna să înveți să-ți liniștești mintea și să te concentrezi pe respirație, sunetele naturii sau doar o coloană sonoră liniștitoare. Există o varietate de tehnici pentru acest exercițiu. Întrebați-vă profesorul de yoga despre care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs.

Dacă reușiți să intrați în starea de yoga de vis, stresul dvs. se va topi. A fost folosit la soldații cu tulburare de stres post-traumatic (PTSD) cu mare efect. Amintiți-vă, o mulțime de constipație cronică apare din cauza stresului.

6. Păunul

 Păunul este o tehnică de yoga străveche. În textele antice care descriu forme de yoga din Asia și Orientul Îndepărtat, cei care pot executa cu succes tehnica păunului își vor dezvolta treptat capacitatea de a digera unghiile. Și cea mai mare mâncare rapidă și junk din lumea modernă nu este prea departe de a digera unghiile!

Nu este unul pentru cei slabi de inimă. Este în esență ca o împingere în sus în care te suspendezi în aer folosind doar palmele. Menținerea în această poziție pune o presiune intensă asupra abdomenului și crește puterea în interiorul lor. Acesta este ideal pentru a vă ajuta să digerați unele dintre alimentele mai nesănătoase pe care le consumați.

Alegeți una dintre cele mai importante retrageri de yoga din zona dvs. pentru instrucțiuni despre încercarea acestui lucru. Faceți clic aici pentru mai multe informații despre câteva retrageri de yoga uimitoare în Costa Rica, dacă vreți să mergeți, atunci mergeți cu stil!

 7. Abhyanga pe stomac

Nauli se poate simți ușor inaccesibil pentru majoritatea începătorilor. O alternativă este Abhyanga pe stomac. Folosește aceeași tehnică, dar cu mâinile tale. Nu este la fel de intens, dar masându-ți ușor stomacul cu mișcări circulare, poți ajuta la mișcarea totul pentru a-ți ameliora problemele intestinale.

Începeți cu buricul și deplasați-vă spre exterior în sensul acelor de ceasornic. Faceți acest lucru de până la cinci ori pe sesiune pentru a începe să vedeți beneficiile. Abhyanga tradițională vă cere să mergeți la spa. Aici, profesioniștii pot folosi uleiuri liniștitoare de nucă de cocos pentru a infuza aceste esențe vindecătoare în corpul tău.

 Institutul Național pentru Sănătate și Excelență Clinică din Anglia este dedicat găsirii de noi tratamente pentru pacienții cu cancer. Una dintre recomandările lor a fost ca pacienții cu cancer să ia suplimente nutritive pentru a-și îmbunătăți prognosticul.

Această sugestie a fost acceptată de multă vreme. Cu toate acestea, un nou studiu poate infirma această teorie.

Christine Baldwin este lector la școala de medicină de la King’s College din Londra, specializată în Diabet și Științe Nutriționale. Baldwin și coautorii ei au cercetat afirmația Institutului mai detaliat. Ei au efectuat 13 studii separate pe pacienții cu cancer care au primit suplimente nutritive.

Cercetarea efectuată de echipa lui Baldwin a constatat că suplimentele nutritive nu le prelungesc speranța de viață. Deși suplimentele au îmbunătățit unele dintre condițiile lor, beneficiile nu au fost consistente. De exemplu, unii pacienți au putut folosi suplimente nutritive pentru a-și îmbunătăți greutatea și nivelul de energie. Baldwin a sugerat că ar trebui efectuate cercetări suplimentare pentru a evalua valoarea pe care acestea ar aduce-o unor pacienți.

Ghidurile stabilite în Anglia și în alte țări dezvoltate din întreaga lume au constatat că deteriorarea nutriției are o corelație semnificativă cu o calitate redusă a vieții. Cu toate acestea, studiul a subliniat că nicio relație cauzală nu a fost dovedită în niciun alt studiu. Prin urmare, orientările propuse de Institutul Național pentru Sănătate și Excelență Clinică, Departamentul de Agricultură al Statelor Unite și alte agenții de sănătate și nutriție din întreaga lume ar putea să nu ofere pacienților sfaturi eficiente.

Una dintre problemele cu care se confruntă clinicienii este că sunt forțați să-și bazeze procedurile de tratament pe constatările unor studii de cercetare limitate. Investigarea prognozei pentru pacienții cu cancer ca grup poate fi dificilă pentru cercetători, deoarece pacienții cu cancer răspund diferit la tratamente. Purtătorii de cuvânt al Institutului Național al Cancerului Ann O’Mara și Diane St. Germain au spus că este imperativ ca cercetătorii să selecteze pacienții potriviți pentru studiile pe care le desfășoară.

O’Mara și Germain au afirmat că suplimentele nutritive au fost frecvent recomandate pacienților, deoarece nu păreau să provoace niciun rău. Cu toate acestea, au adăugat că nicio cercetare nu a concluzionat cine a beneficiat. Alături de Baldwin, ei insistă asupra faptului că vor trebui făcute mai multe cercetări pentru a determina valoarea pe care suplimentele nutritive le oferă bolnavilor de cancer.

Știm cu toții cât de plictisitoare poate deveni dieta ta dacă te concentrezi pe o dietă alimentată cu proteine. Veți ajunge întotdeauna să aveți prea mult dintr-un singur tip de mâncare și apoi veți ajunge să urâți acea mâncare anume chiar și atunci când vă uitați la ea. Îți amintești de prietenul nostru Ton și pui? Nu prea plăcut acum, da. Nu vă faceți griji însă, acest articol este aici pentru a vă ajuta.

Include o listă cu 6 dintre cele mai bune alimente care conțin niveluri ridicate de proteine, ingredientul cheie pe care trebuie să îl includeți în dieta dumneavoastră dacă vă antrenați pentru a crește dimensiunea mușchilor. Nu numai că include informații utile, dar include și linkuri către rețete care vor asigura că fiecare masă este una plăcută.

Ton

Tonul este o sursă excelentă de proteine, aproape fără grăsimi. Conținutul de grăsime variază în funcție de tipul de melodie pe care îl achiziționați. Dacă cumpărați conserve de ton care este plin cu ulei, atunci acesta va conține mai multă grăsime în comparație cu tonul ambalat cu apă, dar ambele sunt încă pline de proteine. Tonul este o proteină foarte slabă, ceea ce înseamnă că conține o cantitate foarte mică de grăsime pe uncie. Profilul nutrițional al unei conserve de ton poate varia, unul dintre cele mai bune pe care le puteți găsi va include: 200 de calorii, 5 grame de grăsimi sănătoase și 40 de grame de proteine ​​slabe.

Există, de asemenea, o gamă întreagă de rețete din care puteți alege, inclusiv sandviș cu ton, salată cu ton, prăjituri cu ton etc.

Curcan și Piept de pui

Atât pieptul de curcan, cât și cel de pui conțin niveluri mai mari de proteine ​​și mai puține grăsimi saturate decât carnea roșie, ceea ce îl face o alegere excelentă. Pui mai mult decât curcan, dar nu vă lăsați descurajați de curcan, este întotdeauna cel mai bine să consumați o varietate de proteine ​​decât să rămâneți la o singură sursă. Aceste alimente sunt, de asemenea, foarte ușor de lucrat și puteți crea o gamă aproape nesfârșită de feluri de mâncare. De la feluri de mâncare simple și rapide pentru a mânca din mers sau dacă nu aveți timp să gătiți. La mâncărurile mai complexe, cum ar fi tocanele și caserole, îți va lua ceva timp să te plictisești de Pui și Curcan.

Turcia vs. Tofurkey Comparația proteinelor și carbohidraților

Cotlet de porc

Muschiul de porc este o alegere bună și accesibilă ca sursă de proteine. Într-o porție de 3 uncii, vă puteți aștepta să găsiți aproximativ 22 de grame de proteine ​​și doar 3 grame de grăsimi. Bucățile de carne din alte zone ale porcului, cum ar fi burta, spatele și lateral, sunt bucățile care sunt procesate și vindecate pentru a produce cârnați, slănină, salamuri etc. Muschiul de porc este, de asemenea, o sursă bogată de zinc, care ajută organismul să producă hormon de construcție musculară Testosteron.

Pentru câteva rețete delicioase care includ muschi de porc, consultați: Faceți clic aici

Brânză de vacă

În general, credeți că brânza este o hrană proastă, care ar trebui folosită aproape ca un răsfăț, ceea ce este de obicei corect, dar nu același lucru este valabil și pentru Brânza de vaci. Brânza de vaci a fost folosită de culturisti de ani de zile și este o sursă excelentă de proteine ​​​​de cazeină. Acest tip de proteine ​​durează mai mult pentru a fi digerat în comparație cu proteinele normale, contribuind la furnizarea corpului și mușchilor cu un flux constant de aminoacizi pentru o perioadă mai lungă de timp. Brânza de vaci are, de asemenea, un conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați și este deosebit de bună pentru pierderea în greutate, deoarece ține mai mult timp în stomac, ținând foamea și conține o gamă largă de vitamine și minerale.

Există diferite moduri de a mânca brânză de vaci. De ce nu încercați să folosiți brânză de vaci în loc de maioneză pentru o salată de ton sau ca înlocuitor pentru smântână. Adaugă niște brânză de vaci și iaurt simplu cu un amestec de fructe și cuburi de gheață pentru a face un smoothie delicios.

Tofu

Tofu este o altă alternativă excelentă ca sursă de proteine. A fost foarte lăudat de vegetarieni de ani de zile pentru atributele sale benefice, inclusiv pentru nivelul ridicat de proteine. La fel ca ouăle, tofu este o proteină completă, ceea ce înseamnă că conține cei nouă aminoacizi esențiali de care organismul tău are nevoie, inclusiv carnea și peștele. Cel mai bine este să utilizați doar tofu extra ferm, deoarece acest tip de tofu a fost presat pentru o perioadă mai lungă de timp și conține cele mai ridicate niveluri de proteine.

Albușuri de ou

Albușurile sunt considerate de mulți drept cea mai bună sursă de proteine ​​pe care o puteți obține. Nu sunt perfecte doar pentru culturisti, ci sunt grozave și pentru persoanele care doresc să slăbească. Albușurile oferă proteine ​​cu valoare biologică ridicată, care sunt bine utilizate de organismul dumneavoastră. Se spune că un ou conține 6,29 grame de proteine, iar albușul conține aproximativ 3,6 grame de proteine. S-ar putea să nu sune prea mult, dar proteinele găsite în albușurile de ou sunt de cea mai bună calitate, cu alte cuvinte, este o sursă completă de proteine, așa cum se explică în tofu.

A avea un stil de viață activ este o realizare auto-recompensabilă, indiferent dacă motivul tău este să slăbești în plus sau doar să trăiești

Problemele de control al vezicii urinare la femei pot fi o problemă jenantă și neplăcută. Dacă ați suferit de controlul vezicii urinare

A avea un stil de viață activ este o realizare auto-recompensabilă, indiferent dacă motivul tău este să slăbești în plus sau doar să trăiești o viață plină de sănătate. Există câteva sfaturi nutriționale generale care vă pot ajuta să vă optimizați sănătatea și să luptați împotriva bolilor cronice doar cu stilul de viață pe care alegeți să îl trăiți.

O masă încărcată cu antioxidanți

Facilitatea de dezvoltare a stresului la așa-numiții radicali liberi care există în mod natural în corpul nostru poate provoca deteriorarea celulelor noastre bune, ducând astfel la cancer. Doar imaginați-vă cât de mult mai dăunător este pentru sănătatea noastră să fim expuși pericolelor fumatului și viciilor. Pentru a preveni și a-ți proteja corpul de astfel de reacții, trebuie să fii atent la felul de alimente pe care le consumi. Fructele și legumele care sunt surse bune de antioxidanți și nutrienți sunt practic ceea ce are nevoie corpul tău.

Dieta plina de vitamine si minerale

O masă bine echilibrată constând din cereale integrale, carne slabă, fructe și legume și  lapte cu conținut scăzut de grăsimi oferă nutrienții necesari pentru energia maximă a corpului. Este, de asemenea, o modalitate bună de a furniza corpului dumneavoastră necesarul nutrițional de care are nevoie pentru funcționalitatea optimă a celulelor și organelor. Suplimentele pentru sănătate vă pot întări foarte mult dieta, deoarece sunt îmbogățite cu valori nutriționale care ar putea să nu fie susținute de planul zilnic de masă.

Mâncat în proporții

Postul sau evitarea consumului de mese nu este o practică sănătoasă și nici nu este cu adevărat o modalitate eficientă de a pierde în greutate în plus. Mâncarea meselor adecvate la timp și aproape în proporții potrivite este calea spre o dietă eficientă.

Încercați planul recomandat de 6 până la 8 mese mai mici, controlate în porții, în loc de trei mese grele pe zi. Veți fi mai mult decât mulțumit toată ziua și vă va menține energia corpului și rata metabolică ridicate.

Reduceți colesterolul rău cu colesterolul bun

Nu toate grăsimile (colesterolul) sunt dăunătoare pentru organism, deoarece avem nevoie de o anumită cantitate de colesterol sănătos pentru a avea energia optimă necesară pentru a funcționa bine. Obținerea grăsimilor nesaturate și a alimentelor precum acizii grași sursă bogată de Omega-3 și Omega-6 va fi benefică pentru inima și articulațiile tale pentru caracteristicile lor de lubrifiere. Rețineți întotdeauna că toate grăsimile au calorii, așa că o singură porție poate fi savurată fără a vă îngrijora de creșterea în greutate suplimentară.

Angajamentul de viață pentru exerciții fizice

Chiar dacă practicile de alimentație sănătoasă sunt vitale pentru îmbunătățirea hranei pentru un stil de viață sănătos, antrenamentul bun sau exercițiile fizice sunt, de asemenea, un factor semnificativ. Exercițiile fizice nu numai că întăresc organismul și vă ajută să detoxicați toxinele dăunătoare corpului, ci vă ajută și rata metabolică a nutrienților și oferă organismului dumneavoastră oportunitatea de a optimiza efectele tuturor acelor nutrienți sănătoși pentru a-l alimenta!

Un stil de viață activ nu este niciodată complet fără viață și energie. Alimentează-ți corpul cu produse sănătoase și alimente cu energia necesară pentru a-l susține!

Problemele de control al vezicii urinare la femei pot fi o problemă jenantă și neplăcută. Dacă ați avut probleme cu controlul vezicii urinare, există strategii de stil de viață, cunoscute și sub denumirea de terapii comportamentale ?? pe care poate doriți să le încercați și care se dovedesc a fi de ajutor în problemele de control al vezicii urinare.

Care sunt strategiile de stil de viață? Strategiile de stil de viață sunt tehnici simple, sigure, cu costuri reduse și eficiente pentru a ajuta la controlul problemelor vezicii urinare. Ele pot fi tot ce aveți nevoie pentru a vă rezolva problemele de control al vezicii urinare. Aceste tehnici sunt ceea ce poate doriți să încercați, înainte de a utiliza medicamente sau intervenții chirurgicale.

Care sunt câteva strategii eficiente de stil de viață?

Bea prea multe lichide. Un stil de viață sănătos include consumul unei cantități adecvate de lichide. Se recomandă să beți aproximativ 64 de uncii de lichid în fiecare zi. Dacă faceți des exerciții fizice sau trăiți într-un climat cald ar trebui să creșteți aportul de lichide. Problema este atunci când bei o cantitate mare de lichid prea repede. Vezica urinară este copleșită și se creează un puternic sentiment de urgență. O modalitate bună de a obține cantitatea potrivită de lichid în fiecare zi este să bei pahare de 2-8 oz la fiecare masă cu un pahar de 8 oz între mese. Bea prea puține lichide. Când nu bei suficient lichid, urina ta are o cantitate concentrată de deșeuri. produsrecenzie.top Această concentrație de deșeuri vă poate irita vezica urinară, ceea ce poate crește frecvența vizitelor la baie. Limitați-vă consumul de cofeină și alcool. Acţionează ca diuretice, ceea ce înseamnă că cresc producţia de urină. O modalitate bună de a vedea dacă fac parte din problemă este să elimini cofeina și alcoolul și să vezi dacă problema se îmbunătățește. Anumite fructe precum grepfrutul, lămâile, limele, portocalele și sucul de fructe vă pot irita vezica urinară și pot contribui la scurgerea de urină. Băuturile carbogazoase, alimentele condimentate, îndulcitorii artificiali, ciocolata, siropul, zahărul și produsele pe bază de roșii pot provoca, de asemenea, scurgeri de urină.