Pentru mai multe informații, contactați-ne la (248) 661-7241 sau prin e-mail.

Pentru mai multe informații, contactați-ne la (248) 661-7241 sau prin e-mail.

 • Distribuții de sânge pentru a preveni cheagurile de sânge și pentru a reduce riscul de accident vascular cerebral
 • pentru a scădea tensiunea arterială
 • statine pentru a controla colesterolul ridicat

EVAR și alte proceduri minim invazive pentru anevrism aortic

mari (aproximativ 2 inci) sau anevrisme cu creștere rapidă necesită fie o procedură minim invazivă, fie o intervenție chirurgicală deschisă pentru reparații.

Chirurgii noștri folosesc catetere (tuburi subțiri, flexibile) și instrumente în miniatură pentru a oferi proceduri minim invazive, folosind doar o puncție a acului sau o incizie minusculă. Procedurile adoptă o abordare endovasculară, ceea ce înseamnă că lucrul se lucrează în vasele de sânge.

Citește mai multe despre opțiunile tale endovasculare:

 • Repararea anevrismului endovascular (EVAR)
 • Reparația anevrismului endovascular toracic (Tevar)
 • Repararea anevrismului endovascular fenestrat (Fevar)

Chirurgie deschisă pentru anevrism aortic

Unele anevrisme aortice pot fi pot fi pot anevrisme aortice pot fi Aveți nevoie de o intervenție chirurgicală deschisă pentru a repara. Aflați mai multe despre tratamentele cu boli aortice folosind o intervenție chirurgicală deschisă.

Urmărirea îngrijirii pentru anevrism aortic

Veți vedea specialiștii și cardiologii noștri în medicină vasculară pentru monitorizare și monitorizare pe termen lung după operație sau o procedură. Ne asigurăm că tensiunea arterială este sub control și vă ajustați medicamentele, după cum este necesar.

;

Când sunteți în spital, cea mai mare forță motrice a dvs. este recuperarea. Vrei să te întorci din nou pe picioare și să ai viață să revină la normal. Pentru pacienții care ies din intervenții chirurgicale extinse sau din aceste condiții medicale grave precum Covid-19, recuperarea poate fi adesea umbrită de zile lungi petrecute într-un pat de spital. Din fericire, terapeuții fizici și ocupaționali au descoperit că serviciile de pornire cât mai curând posibil îți pot scădea riscul de ceea ce numesc declin funcțional legat de șederi lungi la spital. Reabilitarea timpurie vă poate îmbunătăți sănătatea fizică și capacitatea dvs. de a relua activitățile mai repede, precum și perspectivele dvs.

Sumpstaring recuperarea dvs.

Programele de reabilitare timpurie se concentrează pe furnizarea de terapie fizică personalizată și terapie ocupațională Servicii în timp ce un pacient se află în unitatea de terapie intensivă (UCI). Don Frega, care gestionează serviciile de reabilitare la Spitalul Henry Ford din Detroit, spune că programele de reabilitare timpurie urmăresc să înceapă oamenii cu terapie încă de la 12-24 de ore după ce sunt stabile din punct de vedere medical. , pacienții riscă să devină slabi – ceea ce le afectează independența ”, spune Frega. „Dacă trebuie să se bazeze pe un ventilator, riscul de a dezvolta complicații și de a avea o recuperare mai lungă crește și mai mult. Implicarea lor în activități care își pun picioarele pe podea mai devreme poate accelera recuperarea lor și poate scădea riscul de delir sau confuzie. ”

Programele de reabilitare timpurie pot ajuta:

 • Scăderea timpului petrecut în UCI sau spital
 • Reduceți numărul de zile petrecute pe un ventilator
 • Mențineți sau reduceți costurile șederii
 • Minimizați declinul fizic și mental

Subiect legat: O ședere în UCI vă poate afecta creierul. Iată de ce

îngrijirea personalizată pentru a -ți îmbunătăți perspectivele

programele de reabilitare timpurie nu sunt concepute doar pentru a accelera procesul de recuperare, ci ajută și cu eficacitatea sa pentru pacientul individual. Ședințele dvs. de terapie ar trebui să fie adaptate pentru a vă acomoda capacitățile fizice, precum și interesele și obiectivele personale. Terapeuții dvs. lucrează cu familia pentru a afla mai multe despre hobby -urile, activitățile preferate și preferințele pentru muzică, filme, jocuri și materiale de lectură. Pe baza informațiilor furnizate, terapeuții dvs. pot încorpora aceste preferințe în planul dvs. de reabilitare. Acest lucru ar putea însemna crearea unei liste de redare specifice pentru sesiunile dvs. zilnice sau oferirea revistelor preferate pentru a vă menține angajați între sesiuni.

Echipa de reabilitare lucrează îndeaproape cu echipa medicală pentru a vă asigura că toată lumea este informată despre progresul dvs. Un calendar este așezat pe peretele din camera dvs. pentru a vă urmări progresul cu terapia. Acest lucru vă permite, de asemenea, dvs. și familiei dvs. să vă concentrați pe lucruri pozitive și să stabiliți obiective zilnice în timpul spitalizării.

„Pacienții obțin atât de mult din atingerea obiectivelor personale”, spune Frega. „Și asistenții medicali, terapeuții și furnizorii ajută la împuternicirea pacienților. Sunt acolo pentru a înveseli, a înveseli, a motiva și a mângâia. ”

rămânând pozitiv

Dacă un spital nu oferă un program de reabilitare timpurie, pacienții nu primesc adesea niciunul Servicii de terapie fizică sau ocupațională până când sunt transferate din UCI. Din păcate, până la acel moment, mulți pacienți se obișnuiesc cu inactivitatea și timpul petrecut pe pat – ceea ce face mai greu și durează mai mult pentru ei să revină la normal sau la orice cea mai bună versiune a noului lor normal.

„Reabilitarea timpurie oferă fiecărui pacient cea mai înaltă calitate și cea mai sigură îngrijire pentru a -i ajuta să -și depășească situația unică și să -și recapete puterea”, spune Frega. „Dar cel mai important, nenumărați pacienți au cunoscut speranță și o calitate a vieții îmbunătățită ca urmare a abordării personalizate de reabilitare timpurie și a parteneriatului dintre terapeuți, pacienți și familiile lor.”

Vrei mai mult de la experții noștri? Abonați -vă astăzi pentru a primi un e -mail săptămânal cu cele mai recente informații despre sănătate și wellness.

Pentru a găsi un medic la Henry Ford, vizitați Henryford.com sau sunați la 1-800-436-7936.

Don Frega MS, OTRL, supraveghează terapii fizice și ocupaționale regionale pentru sistemul de sănătate Henry Ford, care oferă servicii de reabilitare timpurie întregii ICU medicale la Spitalul Henry Ford din Detroit, precum și alte trei locații.

Categorii: Feelwell

Etichete: reabilitare, terapie fizică, Don Frega, Coronavirus

Nutriția cancerului

Menținerea unei diete sănătoase este foarte foarte Important în timpul și după orice tip de tratament pentru cancer, dar acest lucru poate fi dificil din cauza efectelor chirurgiei cancerului sau a efectelor secundare din tratamentele cu cancer.

Henry Ford Cancer Institute a înregistrat dieteticieni care se specializează în îngrijirea cancerului care vă poate ajuta cu problemele de nutriție în timpul călătoriei dvs. de cancer. Dieteticienii noștri vă vor ajuta să faceți față efectelor secundare ale tratamentului cancerului, cum ar fi:

 • Probleme cu gura și gâtul
 • gura uscată
 • constipație și diaree
 • Schimbarea gustului sau a mirosului
 • Alimentarea tubului
 • Greață și vărsături
 • Pierderea apetitului

Când ar trebui să cer echipei mele de îngrijire să mă conecteze cu un dietetician înregistrat?

 • Am efecte secundare din tratamentul cancerului care îmi afectează dieta (vezi mai sus)
 • Am dificultăți în mestecare sau înghițire
 • Am o intervenție chirurgicală care poate necesita dietă sau modificări nutritive sau un tub de hrănire
 • Vreau să știu ce suplimente sunt acolo care pot ajuta la vindecare
 • Am Probleme pentru menținerea greutății mele în timpul chimioterapiei și/sau radiațiilor

Întrebați un specialist în asistență la cancer

la ce să vă așteptați la întâlnirea cu un dietetician înregistrat

Va beneficia la maxim de întâlnirea dvs. cu un dietetician dacă veniți pregătit.

 • Aduceți o listă de suplimente sau vitamine pe care le -ați luat. S -ar putea să fie chiar util să faceți o poză cu sticla, astfel încât dieteticianul dvs. să poată spune marca și doza exactă pe care vă aflați.
 • Identificați și urmăriți orice efecte secundare pe care le -ați experimentat. Scrieți -le pentru a vă asigura că dieteticianul dvs. are o imagine completă a ceea ce experimentați și vă poate educa pe voi și pe cei dragi pe moduri de a face față.
 • Păstrați un jurnal alimentar cu câteva zile înainte de programare sau Cel puțin o listă cu cele mai frecvente alimente pe care le consumi. Acest lucru vă poate ajuta dieteticianul să -și dea seama dacă obțineți suficienți nutrienți sau dacă ceea ce mâncați în prezent trebuie să fie completat sau schimbat.

În timpul primei ședințe, dieteticianul poate conduce O evaluare nutrițională, care este o mulțime de întrebări despre ceea ce ai mâncat și despre cum te -ai simțit. Dacă ați pierdut în greutate, el sau ea poate efectua o evaluare fizică, care vă examinează corpul pentru semne de malnutriție. Dieteticianul vă va oferi, de asemenea, informații educaționale și materiale cu privire la tipul dvs. specific de cancer, efecte secundare pe care le -ați putea aștepta în timpul tratamentului și dieta recomandată.

Dieteticianul dvs. vă va fi disponibil pe parcursul călătoriei dvs. pentru cancer. Nu ezitați să vă adresați întrebărilor sau să solicitați echipei dvs. de îngrijire o trimitere.

Faceți cunoștință dieteticienilor noștri

Susan Hill, Maps, CSO, RD Dietitian înregistrat [e -mail protejat] Henry Ford Hospital Henry Ford Cancer Institute – Brownstown Samantha Schlitt, MS, RD Dietitian înregistrat [e -mail protejat] Henry Ford Hospital Henry Ford West Bloomfield Henry Ford Medical Center – Columbus Amy Carion, RDN Dietitian Nutritionist Dietian [e -mail protejat] Henry Ford Hospital Henry Ford Cancer Institute Institute Cancer Institute INSTITUTIA DE CANCOR REGRES – Fairlane Henry Ford Cancer Institute – Macomb Molly Myers, nutriționist dietetician înregistrat RDN [email protejat] Henry Ford Cancer Institute – Alimentație alimentară sezonieră pentru prevenirea cancerului

​​Aflați cum adăugarea de produse sezoniere la dieta dvs. Wellness.

Citește mai multe

rețete

Accesați blogul nostru Livewell pentru rețete și videoclipuri sănătoase care vor adăuga oarecare emoție la dieta dvs.

Colleen’s Corner : Resurse locale și naționale

Resurse online

 • Institutul Național de Cancer
 • Mâncarea indicii înainte, în timpul și după cancer Tratament
 • Nutriția în îngrijirea cancerului
 • Informații privind gestionarea efectelor secundare ale tratamentului, cum ar fi
 • Pierderea apetitului
 • Constipație
 • Diaree
 • Probleme cu gura și gâtul
 • greață și vărsături

Aflați mai multe despre resursele noastre

CORUL TERAPEUTIC

Îmbunătățirea vocii și puterea vocală prin cântarea

Când vine vorba de comunicare, vocea noastră este unul dintre cele mai valoroase instrumente pe care le avem. Anumite afecțiuni medicale pot afecta volumul, tonul și puterea vocii tale, precum și controlul mușchiului și respirației necesare pentru a -ți face vocea auzită și înțeleasă. Terapia de vorbire sau voce sunt adesea recomandate pentru a ajuta persoanele cu aceste afecțiuni.

Proiectat de un patolog de vorbire și limbaj, corul terapeutic Henry Ford Motor City Upbeats oferă pacienților posibilitatea de a aplica și de a exersa tehnicile învățate în timpul terapiei vocale într -un mediu distractiv și de susținere.

condus de un interpret vocal experimentat și instructor de cântat, membrii lucrează la forța vocală, gama vocală și controlul respirației cântând cântece populare din diferite epoci, încorporând instrumentele și metodele învățate în terapie împreună cu noi exerciții. Repetițiile încorporează adesea întinderi ușoare și mișcări blânde ale corpului combinate cu exerciții vocale pentru a angaja întregul corp în cântare. Îngrijitorii, prietenii sau membrii familiei se pot alătura și corului pentru a -și susține persoana iubită.

Condițiile care beneficiază de cântarea terapeutică

Cântarea terapeutică pot beneficia de persoane cu varietate de afecțiuni medicale sau neurologice care le afectează vocea, inclusiv:

 • Parkinson’s’s’s’s Boala
 • COVID-19 recuperare
 • BPOC
 • Scleroză multiplă
 • Myasthenia gravis
 • Fibroza pulmonară
 • accident vascular cerebral
 • paralizia de pliuri vocale sau înclinarea vocală a pliurilor
 • Orice afecțiuni medicale sau neurologice care provoacă scurtarea respirației

Motor City Upbeats

Consultați grupul Motor City Upbeats de pe Facebook

Aflați mai multe

este terapeutic să cânte potrivit pentru mine?

Nu aveți nevoie de experiență de cor sau știți să cântați Pentru a vă alătura optimilor – bucurați -vă doar de muzică și de cântat într -un grup. Corul este deschis oricui cu o afecțiune medicală sau neurologică care le afectează vocea. Există multe motive pentru a lua în considerare aderarea – mai ales dacă tu:

 • Aveți o voce respirabilă
 • Aveți o voce raspy
 • Aveți o voce aspră sau încordată
 • Lupta cu o voce liniștită
 • De multe ori trebuie să te repete, deoarece oamenii nu te pot auzi
 • este dificil să coordoneze respirația și vorbirea

Program de repetiție

keto diet inselatorie

Datorită Covid-19, toate repetițiile corului sunt organizate în prezent online de două ori pe săptămână. Reglați -vă practic folosind smartphone -ul, tableta sau computerul. Vom relua repetițiile în persoană imediat ce este sigur să facem acest lucru.

 • Exercițiu de voce & amp; Cântați de -a lungul marți, 11 – 11:45 a.m. (excluzând sărbătorile) Participanții vor învăța cum să îmbunătățească volumul vocal, gama și controlul respirației cântând cântece cunoscute în timp ce lucrează la exerciții vocale de bază.

  Alăturați -vă repetiției

 • Practica vocală & amp; Aptitudini muzicale joi, 11 – 11:45 a.m. (excluzând sărbătorile) Du -ți abilitățile vocale la nivelul următor, practicând modele muzicale, armonii, ritmuri și cântece

  Alăturați -vă repetiției

Cum să vă alăturați corului

Nu există costuri de participare. Pentru mai multe informații, contactați-ne la (248) 661-7241 sau prin e-mail.

Susțineți motorul Upbeats

Puteți susține corul terapeutic făcând o donație către boala Parkinson și Fondul Programului Tulburări de Mișcare.

donați astăzi

;

Dacă te cântărești în mod regulat, probabil că ai observat numărul de pe scară în creștere sau căzând fără avertisment. Realitatea este că modificările mici ale greutății sunt complet normale și așteptate.

Greutatea corporală se poate schimba pe parcursul săptămânii și chiar în timpul zilei. De fapt, un adult mediu poate pierde sau câștiga două până la opt kilograme pe parcursul câtorva zile. Există un ritm săptămânal la variația greutății cu un număr mai mare la scară la începutul săptămânii și un număr mai mic spre sfârșit.

Fluctuații de greutate explicate

Nu este neobișnuit ca oamenii să obțină oameni supărat când numărul de pe scară nu se încadrează în direcția preferată. Vestea bună: doar pentru că greutatea ta urcă sau coboară de la o zi la alta nu înseamnă că nu ești pe cale cu obiectivele greutății corporale.

Vă întrebați de ce greutatea dvs. se schimbă atât de mult? Iată câteva motive cheie pentru fluctuațiile normale ale greutății.

 1. Apă: Este aproape imposibil să pierzi sau să câștigi câteva kilograme de greutate reală într -o singură zi. Ce este mai probabil? Pierdeți (sau câștigați) greutatea apei. De fapt, retenția de apă este o cauză comună a unor uptick -uri mari pe scară. De exemplu, încărcarea alimentelor procesate și sărate poate duce la o mai mare retenție de apă și creștere în greutate, în timp ce mergeți pentru o alergare de 5 mile într-o zi caldă de primăvară poate provoca pierderi temporare în greutate.
 2. Hormoni: Modificări în greutate sunt deosebit de frecvente în timpul și în jurul perioadei menstruale a unei femei. Multe femei câștigă în greutate în zilele anterioare și într -o perioadă. Creșterea în greutate în timpul menstruației rezultă adesea din retenția de apă și, de obicei, se normalizează spre sfârșitul ciclului.
 3. Post: Când dormiți, corpul dvs. continuă să funcționeze, dar fără alimente și apă suplimentară pentru energie. Corpurile noastre folosesc caloriile pe care le consumăm în timpul zilei pentru această funcționare nocturnă. În plus, în perioadele de odihnă, corpul tău pierde apa prin transpirație și respirație.
 4. Stres: Când ești stresat, semnalele tale de sațietate nu funcționează la fel de bine, așa că poți ajunge să simți mai mult sau mai puțin foame. Stresul poate duce, de asemenea, la pofte pentru alimente procesate și bogate în sodiu, deoarece corpul dvs. poate căuta energie pentru confort.
 5. Medicamente: Pe lângă modificările dietetice, anumite medicamente și condiții de sănătate pot provoca modificări de greutate.
 6. Monitorizarea greutății: ceea ce ar trebui să știți

  Corpurile noastre au un sistem de reglementare încorporat pentru a menține o greutate constantă. Conform teoriei punctului stabilit, greutatea dvs. poate crește sau în jos temporar, dar în cele din urmă încearcă să revină la cea mai mare greutate.

  Sfatul meu: cântăriți -vă cel puțin o dată pe săptămână și înregistrați greutatea. Alegeți aceeași zi în fiecare săptămână și aceeași oră a zilei. Prefer miercuri pentru cântăriri, deoarece ajută la marginea fluctuațiilor de weekend. În cele din urmă, tendința de peste câteva săptămâni va arăta ce direcție se îndreaptă greutatea ta.

  Dacă greutatea ta începe să se strecoare, întreabă -te, ce trebuie să fac diferit? Și fiți atenți la fluctuațiile majore ale greutății. Schimbări mari ale greutății corporale și a ciclismului în greutate (de exemplu, dieta yo-yo) pot duce la un risc crescut de afecțiuni cronice de sănătate, cum ar fi boli de inimă și diabet.